Årsredovisning

Årsredovisning och företagsporträtt

Söker ni en fotograf för att fotografera er årsredovisning? Eller någon som kan ta porträtt på VD, ledningsgrupp och styrelsen? Då har ni kommit rätt. Jag har fotat en mängd årsredovisningar och har lätt att få högt uppsatta personer att slappna av, trots stressigt schema och ofta ont om tid. Mina bilder fokuserar på människan bakom kostymen jag vill ofta få till en avslappnad mer personlig bild.

Hur går det till?

Ibland är jag med i processen tidigt, då kan jag hjälpa till med förslag på vart man ska fotografera eller komma med bildidéer till en befintlig text eller ett tema. Annars brukar jag hälsa på någon vecka före fotografering för att reka lite platser och titta på körschema. Jag jobbar även som retuschör och ser alltid till att era bilder ser proffsiga ut, kan användas och se bra ut i såväl digital media som i tryckt. Det spelar ingen roll om ni har ett stort företag eller litet, många personer som ska fotograferas eller bara två. Jag jobbar mest i Stockholm, Södertälje och Sörmland, men finns tillgänglig även i resten av landet. Ring eller maila mig för att få offert!

Tänk på tiden och ljuset!

Som fotograf är ljuset bland det viktigaste i en bild. Dåligt ljus brukar betyda dålig bild. Jag brukar rekommendera att man tar bilder utomhus eller nära stora fönster, ibland med lite extra blixtar till. Tänk också på att det ofta är en fördel att fotografera efter sommaren eller tidig höst, då har vi fortfarande fint ljus och folk har ofta varit på lite längre ledighet och semester.