Heléne Grynfarb

Fotograf och Retuschör

Söker ni en fotograf för företagsfotografering, kommersiella eller redaktionella uppdrag? Jag fotar det mesta men tycker själv att jag är bäst på människor i miljö på alla olika sätt. Jobbar mycket mot företag och kommunikatörer och kan även vara med i att ta fram nya bildmanér till er profil. Har privilegiet att jobba med det jag tycker om och har nu jobbat proffesionellt i över 10 år som frilansfotograf, retuschör och handledare. Jag har bland annat jobbat för & other stories (H&M), Retuscheriet, HSB, Sveriges Skogsindustrier, Svenska Lantchips, AFA Försäkringar, Järna Kommunikation, Scandinav Bildbyrå, Fotoskolan STHLM mfl. 

Personligt

Min tid utöver jobbet går mest åt till min familj med två små barn och en sambo. Om jag inte vore fotograf skulle jag gärna vara fotbollsproffs (försöker ofta sluta spela men har svårt att låta bli) eller författare (är lite beroende av att läsa och hoppas kunna få tid till att skriva någon dag.) Det verkar nästan som att jag måste ha ett yrke som börjar på f….De flesta som jobbat med mig säger att min största talang som fotograf är att få folk avslappnade, vilket ofta syns i bilderna. Jag gillar att träffa människor och i bästa fall få med deras personlighet på bild. Om jag får önska fotar jag gärna i en spännande miljö, och gärna två personer samtidigt då jag gillar att spegla relationer eller samspel på bild. 

RING eller MAILA mig för att få till ett första möte, få mer information om vem jag är och vad jag gör. Eller om du har frågor om offert  Jag fotograferar i hela landet (även utomlands) men mina hem finns i Stockholm, Nykvarn, Sörmland och Värmland. 

Se även min andra sajt för privatpersonerhttp://vintageandwedding.se

//Heléne